Cascaval pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2010 | 10610 vizualizari

 

chiar imi era dor de cand nu am mai mancat cascaval pane

 

INGREDIENTE

  • cascaval 500 g
  • 2 oua
  • faina alaba
  • pesmet 
  • sare
  • ulei pt prajit
  • garnitura de cartofi prajiti ,muschiulet afumat si masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se taie cascavalul feliute nu subtiri si nici foarte mari

Se dau prin oul batut bine cu putina sare,apoi prin faina alba ,din nou prin ou apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei foarte bine incins

Se servesc cu ce va place,eu le-am facut la pitici cu cartofi prajiti, masline si bucatele de muschiulet.

Usor ,rapid si foarte gustos

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

dentistutza 1

18.08.2010, 19:37

mamaaaa...ce bunatate...chiar mi-e pofta! super!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:28

Nadina ,am fost in concediu apoi am recuperat la greu la servici

SENO 1

19.08.2010, 09:06

f bun,arata excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval